Regions Golf

Hyg dig med Møn Golfklubs regionshold på alle niveauer!

 

Møn Golfklub deltager her i 2020 med turneringshold på alle niveauer fra A til D i Regionsgolf Danmark. Du skal blot klikke på et af nedenanførte 4 stk. links for at se modstandere, kampdatoer, resultater og stilling for det hold, du ønsker at følge.

 

Følgende hold er således tilmeldt:

  1. D-hold med Lykke Petersen som holdkaptajn. Her må du ikke have et handicap under 26,5                                               https://rgd.dk/puljer-og-stilling-oest/?page=matchprogrambymatchid.aspx%3Fteamid%3D3056

 

  1. C-hold med Jette Larsen som holdkaptajn. Her må du ikke have et handicap under 18,5

          https://rgd.dk/puljer-og-stilling-oest/?page=matchprogrambymatchid.aspx%3Fteamid%3D3005

 

  1. Veteran B-hold med Jens Erik Hammer som holdkaptajn. Her må du ikke have et handicap under 11,5. Samtidigt skal du mindst være fyldt 60 år i løbet af 2020.

          https://rgd.dk/puljer-og-stilling-oest/?page=matchprogrambymatchid.aspx%3Fteamid%3D3174

 

  1. Senior A-hold med Erik Pedersen som holdkaptajn. Her er der ingen handicapbegrænsninger, men du skal mindst være fyldt 50 år i løbet af 2020.

           https://rgd.dk/puljer-og-stilling-oest/?page=matchprogrambymatchid.aspx%3Fteamid%3D3082

 

Hvis du har et ønske om og har mulighed for at deltage på et af ovenanførte hold, kan du henvende dig til aktuelle holdkaptajn.

Matcherne afvikles under hyggelige former. Således er der fællesspisning efter matcherne, som arrangeres af holdets kaptajn, hvor hjemmeklubben giver en genstand.

Hygge og god golf!

Erik Pedersen, koordinator

                                                                  

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og Privatlivspolitik